Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

geld is een middel, geen doel

Over....

Hallo !

Ik ben Rob Goedhart, kennismanager persoonlijke financiën. Met al meer dan 30 jaar ervaring op dat gebied.

Opgegroeid bij het assurantie-intermediair (eerst op het gebied van schadeverzekeringen, later richting levensverzekeringen) heb ik me vervolgens toegelegd op pensioenen.

Vanaf 1991 heb ik mijn blik vanuit het 'pensioendenken' verruimd naar de bredere vormen van persoonlijke financiën: sparen, beleggen, (hypothecair) lenen en verzekeren. Pensioen gaat immers over niets anders dan geld te hebben tijdens de seniorenperiode of bij arbeidsongeschiktheid en voor nabestaanden na een overlijden. Op de weg naar pensionering liggen allerlei andere noodzakelijkheden én wensen, waarvoor geld een middel is om die in te vullen.

Ik heb een grote inhoudelijke kennis van wat met sparen, beleggen, lenen en verzekeren te maken heeft. Maar ook visie over de manier waarop klanten, met name consumenten, zo goed mogelijk bediend kunnen worden.

Mijn activiteiten zijn in vier onderdelen te vatten:

* Journalisme

* Les geven

* Adviseren

* Online live ontmoetingen

Klik hier om daar wat meer over te weten te komen

'Keukentafeladvies'

Ook wel eens behoefte om effetjes met iemand te klankborden over geldzaken? Zonder geconfronteerd te worden met een zeer grondig, tijdrovend en kostbaar adviesrapport? Nee, gewoon even brainen met iemand met boerenverstand? Neem dan met mij contact op. Via de telefoon of iets als Skype kan ik ik je in korte tijd op weg helpen. Bel 06 234 224 35 of neem contact op via het contactformulier

Boek "De consument is financieel bewusteloos . . . nou en?"

("Gids voor financiële dienstverlening")

Dit boek sluit aan op "Rijker Leven" van Lambert Becks en Jelle Bartels.

In ‘Rijker leven’ boden Jelle en Lambert een toolkit om de lezers te laten ontdekken wat ze écht willen en hoe ze daarop hun leven kunnen inrichten. Waarbij zij laten zien dat geld vaak een obstakel is of lijkt. Of beter gezegd: onze emoties of overtuigingen rondom geld.

Niet zelden wordt zo’n obstakel opgeworpen door de financiële sector. Voor mensen in die sector is geld iets om meer geld van te maken. Ze vinden dan ook dat de consument hun redenaties daarover, hun ‘producten’ moeten gaan snappen. Terwijl het voor de gebruiker van geld vaak niet meer is dan een ruil- en rekenmiddel.

Werk je in de financiële sector en wil je snappen dat de financiële bewusteloosheid voor de consument in het algemeen niet levensbedreigend is en dat die consument gewoon zijn leven wil leven? En wil je weten hoe je die consument daarbij – waar nodig - zal kunnen begeleiden? Dan is dit boek een must.

Prijs: € 19,50 (exclusief € 4,50 verzendkosten)

Bestel het boek via het contactformulier

De toolkit 'Rijker Leven' is ook nog te bestellen. Kosten € 24,95. Kan ook via het contactformulier. Of via Bol.com.

De toolkit 'Rijker Leven' is ook nog te bestellen. Kosten

€ 24,95. Kan ook via het contactformulier. Of via Bol.com

Sinds augustus 2014 ben ik voorzitter van de Stichting Geldbelangen met als missie: "Het behartigen van de belangen, die consumenten, ZZP-ers en MKB hebben bij financiële instellingen zoals verzekeraars, banken en financieel adviseurs. Voor meer informatie ga naar de site van Geldbelangen